www.chimicaleonline.ro
www.pigmenti.ro
www.sterachemicals.ro

DESPRE NOI

Stera Chemicals este o societate romaneasca cu raspundere limitata, cu capital integral privat, infiintata in anul 1999.

Evolutia cifrei de afaceri de la infiintare pana in prezent a avut o crestere semnificativa. S-au avut in vedere dezvoltarea continua, introducerea de produse noi, cat si largirea gamei de clienti, respectiv a domeniilor de aplicabilitate a materiilor prime. Astfel in prezent exista patru departamente, distributie la nivel national, clienti interni si externi, locali si multinationali. La nivelul organizatiei exista o preocupare constantapentru calitatea serviciilor oferite ceea ce a dterminat proiectarea, documentarea si implementarea in cadrul organizatiei a unui sistem integrat de Management al Calitatii, Mediului, Securitatii si Sanatatii Ocupationale in confrmitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, 14001:2005, OHSAS 18001:2008.

Declaratia noastra este:
„de la grame la tone”
Succesul nostru catre satisfactia clientului este reprezentat de disponibilitatea si diversitatea gamei de produse, livrarile prompte si personalul calificat si experimentat.
Echipa noastra este formata din oameni tineri, vanzatori bine pregatiti, profesionisti, specialisti in industria chimica: ingineri chimisti, ingineri tehnolog chimic, care mentin un standard inalt in relatiile cu partenerii nostri.

Dipl.Ing. Alecsandru Rasidescu
General Manager
STERA CHEMICALS SRL

 

 

 
 

 

 
Despre noi Tipuri de stearina Porduse conexe Contact